Skaka rumpan

Igår var vi ute och skakade rumpan på La Isla på Fridhemsplan, riktigt trevlig och något jag rekommenderar varmt. Leo tvinga mig att öva framför olika youtube-klipp innan och jag säger bara; tack gode gud för det!

salsa

Det började med att vi kom 15 minuter försent och missade alla grundstegen. Vi blev snabbt ihopparade med främlingar och skulle följa efter instruktörens rörelser, men efter några dansturer kunde man slappna och då man insåg att man inte var sämst i gruppen utan att det faktiskt fanns dom som hade sämre taktkänsla än jag själv. Och jag kan ju säga att Leo är salsakungen nu, medan jag kanske kan räknas som sen nybörjare (salsaprinsessa kanske?).

Om man bortser från olika medelålders män som bara är där för att ragga så var det riktigt trevlig och jag har bestämt att vi ska dit igen! Så på med dansskorna Leo!

PLUS

Roligt, man kan mer än man tror, bra stämning, kul att dansa något annat än ”hoppa runt på golvet/fylledans”, bättre självkänsla på dansgolvet.

MINUS

Man får räkna med medelålders män som vill prata om allt från GB:s nya sommarglasser till vilken vacker klänning man har på sig (men vem gillar inte att få komplimanger?). Det kan nog också Leo hålla med om, såg hur dom olika tjejerna spanade in honom!

Ciao // Mandi

Annonser

Lämna en kommentar

Under Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s