Alla dessa tågresor

Efter att ha suttit inklämd med massa folk i en trång tågvagn finns det inget skönare än att komma ut i friska luften. Trots att jag har suttit på SJ:s skruttiga tåg i något som känns som tusentals resor så kommer jag aldrig vänja mig.

InterCity300

Så nu måste jag få skriva av mig min frustration över SJ. För det första: hur kan det komma sig att man kan köpa biljetter utan plats!? Jag blir så galen och frustrerad. Klart att jag är en av dom som gör det, är man student och bara har 1000 kronor att leva på i månaden varav mer en hälften spenderas på tågresor, så är det väl klart att man köper dom där resorna utan plats när dom är 100 kronor billigare.

Men att man sen inge ens har rätt att sitta i bistron utan man måste pendla mellan olika platser och att sitta vid toan i fem timmar kan räknas som ett litet helvete och att man dessutom sitter och tänker på att det är två veckor kvar innan man får träffa sin älskling igen gör det ju inte bättre. Nej usch och fy!

Och sen ska man ju alltid ha oturen att hamna bredvid någon pratkvarn eller en barnfamilj med skrikande ungar. Men ändå skulle jag kunna tänka mig att sätta mig på tåget nu direkt och åka genomlida helvetet igen!

Later // Mandi

Annonser

Lämna en kommentar

Under Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s