Brand new (nästan) series!

Jag följer en del serier med läskig exakthet vid varje veckas släpp. Brukar börja ladda ner varje nytt avsnitt inom en timme efter att det publiceras på vår älskade medieportal (aka: TPB).

breaking bad

Min absoluta favoritserie heter Breaking Bad, den handlar om en gubbe som får veta att han har cancer. Detta leder till att han bestämmer sig för att hans familj minsann ska leva ett fortsatt bra liv vare sig han finns kvar eller ej.

Hans speciella talang är kemi. Som före detta forskare kan han det utan och innan. Då han blev blåst av sin kollega, som sålde deras idé och tjänade miljoner på deras gemensamma projekt, så slutade han med forskningen. I serien arbetar han som gymnasielärare.

Han bestämmer sig för att börja tillverka meth. Skillnaden mellan honom och andra meth-tillverkare är att dom är junkies, vilket innebär att dom inte alls kan kemi.

Mr Whites produkt är av en aldrig tidigare skådad kvalité, alla vill åt den och honom.
Det vidriga i att sitta och hoppas på att deras affärer ska gå bra, med tanke på att de faktiskt tillverkar droger som dödar människor och splittrar familjer är inget man orkar bry sig om..

Annonser

Lämna en kommentar

Under Leo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s