Lunchinlägg, städning och armband

Hej,
Blir lite lite små sur när jag ser att inlägget jag skrev vid lunch inte verkar ha kommit upp här på bloggen, får skylla på att tekniken alltid är emot mig, har sönder nästa allt jag rör vid! Idag har det vara full fart, först den tredje delen i franska nationella, gick nog ganska bra men det är verkligen den delen jag har svårast för.

Ska bli så skönt nästa år när jag slipper allt som har med språk att göra, det är verkligen inte en av mina starka sidor! Efter det var det tre timmar till min nästa lektion så jag bestämde mig för att cykla vidare till Scanscot där jag jobbar och sitta där och ändra i deras manualer, vilket jag kan säga dig känns som ett evighetsjobb. Men jag är faktiskt snart klar 🙂 Wiiie

Sedan blev det en snabb lunch med mamma och sen vidare till skolan och idrotten för att ha coopers-test, gick väl så där sprang på 13 minuter vilket är ganska bra med tanke på att min kondition ligger på noll just nu. Men jag har bestämt mig för att börja träna ordentlig i sommar (med Leos hjälp).

Efter det fick jag för mig att pyssla lite så satt och gjorde ett armband till mig och ett lite halsband till min lilla kusin som kommer imorgon, blev riktigt nöjd men så klart ändå det som inte får hända! Jag råka dammsuga upp halsbandet som jag la ner så mycket slit på och nu är det borta!!! Ahh så klumpig man kan vara!!!

Blandat 077

Så här ser i alla fall armbandet ut som jag lyckades rädda från dammsugaren.

Sen blev det att åter gå till plugg plugg plugg. Ska bli så skönt med sommarlov, jag vet i alla fall att Leo och jag behöver det just nu!

Kramis // Mandi

Annonser

2 kommentarer

Under Amanda

2 svar till “Lunchinlägg, städning och armband

  1. Boros

    haha!
    Träna med Leos hjälp, lycka till med det 😉

  2. leomandi

    Ääh! Jag kan om jag vill ^^!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s