Dessa ideal

Jag kan inte hjälpa att jag börjar undra: vad håller vi egentligen på med? Läste precis bloggen rightnow där Louise Adolphson skriver om sin vardag och olika skönhetstips, men när jag läste inlägget Fresh water där hon tipsar om hur man ska dricka sig mätt på vatten innan maten för att gå ner i vikt (och för att få en fin hy), blev jag alldeles chockad!

Jag citerar;

”Många av er frågar ofta saker om hur man får fin hy och går ner i vikt. det som båda har gemensamt är att vattendrickande är väldigt bra. att dricka ett glas vatten innan maten, ett under och ett efter måltiden får en att bli mindre hungrig och sötsugen. Testa så får ni se!”

Vad är det är? Att man ens kan komma på idéen att dricka sig mätt på vatten innan man ska äta är för mig helt obegripligt. Visst jag kan erkänna att nästan alla strävar efter att vara smal och se perfekt ut, men jag håller fast att svälta sig själv, använda bantnigspiller eller liknande för att gå ner i vikt är fel väg att gå.

Jag tror på att äta sunt, framför allt så att man känner sig mätt är den bästa vägen! Visst man måste tänka på vad man stoppar i sig med det betyder inte att man inte får unna sig något och inte bara på helgerna utan varje dag! Och alla vet att sen gäller det att röra på sig för att gå ner i vikt!

Att vi dessutom har sjuka ideal som vi vill uppnå är en annan sak! Jag tycker vi alla håller på och funderar för mycket på vad vi får och inte få äta. Vi lever bara en gång och jag ska fan unna mig att äta det jag vill när jag vill!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Amanda, Veckans wierdo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s