Vi ber till gudarna

Eller rättare sagt jag ber till gudarna att Xboxet som Leo har försköt fixa hela kvällen ska fungera NU! Har han suttit hela natten och pilla på den där skiten medan jag fått roa mig själv så bäst som det går! :/
Bild 007

Så här ser det ut på golvet just nu, massa en tekniska delar som ligger utspridda

Detta är tacken man får när man har suttit på ett snigel tåg i 6,5 timme och svettats! Tågresan var riktigt hemsk! Det blev natt tåg upp till Stockholm men så klart var ju alla liggplatser bokade, enligt Sj, så det fick bli en sittplats. Visst tänkte jag det kan väl inte vara så jobbigt, men jag säger då bara ALDRIG mer igen! Först och främst satt jag i en kupé med fem andra snarkande människor och brottades om att få plats med bena under bordet, och sen så hade dom på elementen för fullt så satt och svettades som en gris!

Wiiie nu studsar Leo av förtjusning bredvid mig och ropar att han har fixat ”Red ring of death”, det betyder att Xboxet är speldugligt! ÄNTLIGEN säger jag bara!Bild 012
Den där gröna lampan har jag suttit och väntat på hela kvällen

Nu har min man kommit tillbaka till jorden och går att ha en normal konversation med, förut fick man bara fram ”Mmmm” när man försökte prata med honom! Eller förresten måste nog kanske vänta tills han spelat några rundor innan han blir mottaglig för en konversation!
Bild 010
Nu får jag hoppas att det inte blir spelande hela kvällen *din flickvän gillar inte det Leo*

Nu ska jag försökta dra Leo ur Xboxets värld, men jag måste ju tillägga att han är bäst när det kommer till teknik och massa annat, älskar min händiga man!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s